От обръщението на Ахмед Доган си правим три извода. Борисов

...
От обръщението на Ахмед Доган си правим три извода. Борисов
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Бойко Борисов помоли Доган за помощ и я получи, но вот на недоверие ще има


От обръщението на Ахмед Доган си вършим три извода. Борисов се тормози от напрежението в страната, вота на съмнение за корупция и разнобоя с патриотите и помоли господин Доган за помощ. И я получи. Доган поддържа Борисов.

Това декларира водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изказване, публикувано от партийния пресцентър.

За почетния ръководител на Движение за права и свободи патриотите в ръководството са неточност. Разбирайте в подтекст: махни ги и ние ще те подкрепим. Тоест, няма потребност от нови избори, има потребност от промяна в държавното управление на едните с другите.

Всички да пазим стабилността. Но коя непоклатимост? Стабилно се закриват лечебни заведения, устойчиво се подвигат цени на вода и ток. Стабилно сме първенци по корупция и най-бедни в Европа, устойчиво една каста става все по-богата, а народът все по-беден, устойчиво пораства броят на необразованите деца и устойчиво изчезваме като народ. Стабилно всеки месец има митинги против това държавно управление.

Благодаря, ние не сме съгласни! Ние желаеме смяна на този модел на ръководство, а не просто промяна на патриотите с Движение за права и свободи в държавното управление. Вот на съмнение ще има. Конгрес на Българска социалистическа партия го реши, парламентарната група ще го внесе. Не сме в предходната обстановка с 38 депутати, която постановяваше да търсим гласове от Движение за права и свободи. Сега сме осемдесет и продължаваме напред. Очевидно оставаме единствената съпротива и опция. Хората да избират. Техният глас ще реши! /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР