От обкръжението й издават, че това се дължи на коренната

...
От обкръжението й издават, че това се дължи на коренната
Коментари Харесай

Гущерова с тайно парти за ЧРД

От обкръжението й издават, че това се дължи на коренната смяна в мирогледа й. От няколко месеца насам русокоската е неузнаваема и за най-близките си другари - внезапно спря да парадира с първокласния си живот и очевидно е осмислила, че има надалеч по-важни неща от него. Вчера Инстаграм гръмна с пожелания за празника на Гущерова, като доста хубавици от столичния елит я поздравиха. Християн Гущеров също се регистрира с обява:

" Честит рожден ден, Светлана Гущерова, ти ме накара да имам вяра, че във всичко има смисъл, стига да си с верния човек! Обичам те безпределно, обич моя! Бъди ми жива и здрава! ".
Реклама
Облечена с прилепнала по сексапилните й извивки блестяща рокля Светлана, която тази година роди четвъртото си дете, показва безупречна форма в малко видео, с което посрещна 36-та си годишнина. От него стана ясно, че празненството се е завихрило в столичен бар. Малко преди среднощ Гущерова е разрязала кокетна торта, а шумната компания се е веселила чак до сутринта. Празникът не е минал и без нормалните изненади от страна на Гущеров, разбра Hotnews.bg.

От обкръжението на двойката издават, че след тайния ваучър със Светлана са се отправили на сантиментално предколедно странствуване до прилежаща на България страна.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР