От обикновен мезонет Лили Иванова е превърнала апартамента си в

...
От обикновен мезонет Лили Иванова е превърнала апартамента си в
Коментари Харесай

Лили Иванова незаконно разширила апартамента си! Превърнала го в пентахус

От елементарен мезонет Лили Иванова е трансформирала жилището си в голям пентхаус, присвоявайки голяма покривна повърхност – обща част за всички живущи в първокласната кооперация на ул. „ Оборище “.

Заради своеволията на примата на българската сцена от години се водят каузи с част от съседите й, които даже нямат достъп до завладения покрив.

Въпросното пространство примата е трансформирала в просторна тераса, еквивалентна по мярка на личния й мезонет. Това извънредно пространство, наподобяващо пентахус, е налично единствено за Лили, защото се намира тъкмо над жилището й, откъдето певицата си е избила вход.

Терасата е напълно остъклена и изобилства от тропическа растителност. Отвън наподобява на стъклена къща, само че в случай че влезете вътре, тя се трансформира в буйна джунгла. Носят се клюки, че там Лили даже разполага с джакузи и други спа екстри, написа „ Ретро “.

Комшиите й са възмутени от наглостта на примата, чиито апартамент самичък по себе си е задоволително огромен, че да присвоява и общи елементи. Сегашната му планирана стойност е 4 милиона лв.. Обзаведен е с луксозни барокови мебели, всяко парче подробно направено, с цел да пасне на пространството. Само златният престол, на който певицата пие утринното си кафе, коства умопомрачителните 12 хиляди евро.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР