От НЗОК съобщават, че 14 ДКЦ- та и 16 Медицински

...
От НЗОК съобщават, че 14 ДКЦ- та и 16 Медицински
Коментари Харесай

119 лечебни заведения от извънболничната медицинска помощ стават COVID зони

От НЗОК оповестяват, че 14 ДКЦ- та и 16 Медицински центъра за извънболнична здравна помощ в София град са сключили спомагателни съглашения за " Covid зони " към 20 януари т.г. Едно ДКЦ в РЗОК - София област и три МЦ (Медицински центъра) в общините Годеч, Своге и Горна Малина.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30087
За работа като " Коронавирус зони " контракт с НЗОК в страната най-вече Коронавирус зони, които ще обслужват пациенти със признаци на COVID-19 са в градовете Пловдив, Бургас, Габрово, Стара Загора и Варна.

.

С решение на Министерски съвет се трансформираха на представителите на страната в Надзорния съвет на Националната здравноосигурителна каса, съобщават от публичния фонд.

За представители на страната са избрани Васил Пандов, Виолета Лорер и Естел Василева - Тодорова, на мястото надлежно на доктор Александър Златанов, Людмила Петкова и Мария Беломорова.

Васил Пандов е шеф на кабинета на министъра на опазването на здравето. Той е лекар по право от 2013 година, правист на Българския лекарски съюз от 2003 до 2009 година и на Българския фармацевтичен съюз от 2007 година

Виолета Лорер през 2013 година, заема поста зам.-министър на стопанската система, енергетиката и туризма в служебното държавно управление на министър-председателя Марин Райков, а през 2021 година заема поста зам.-министър на финансите в първото служебно държавно управление на министър-председателя Стефан Янев. През интервалите на заемане на двете длъжности е член на Надзорния съвет на Националната здравноосигурителна каса. Понастоящем е шеф на кабинета на финансовия министър Асен Василев.

Естел Василева - Тодорова през 2013 година приключва интернационалните стопански връзки в УНСС. В интервала май - август 2021 година е консултант на министъра на финансите в първото служебно държавно управление на министър-председателя Стефан Янев. От известието не излиза наяве каква е ролята ѝ в държавния уред сега и като каква влиза в Надзора на Касата.

За ръководител на Надзорния съвет на НЗОК е избран Васил Пандов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30087  Кирил Петков разкри при кои два случая зелените документи ще отпаднат

Кирил Петков разкри при кои два случая зелените документи ще отпаднат  Кирил Петков разкри при какви условия ще отпадне зеленият документ у нас Кирил Петков разкри при какви условия ще отпадне зеленият документ у нас  Министерство на здравеопазването с значима информация за периода на годност на европейските зелени документи Министерство на здравеопазването с значима информация за периода на годност на европейските зелени сертификати
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР