От няколко седмици звездата на родната естрада Силвия Кацарова е

...
От няколко седмици звездата на родната естрада Силвия Кацарова е
Коментари Харесай

Луксът я успокоява: Силвия Кацарова се радва на охолен палат за 2 млн.!

От няколко седмици звездата на родната сцена Силвия Кацарова е новодомка и се шири в голям дворец в елитния столичен квартал " Бояна ". Цената му съгласно специалисти е към 2 милиона лв..

Имението разполага с няколко спални и бани, голям хол, гримьорна за купищата тоалети на певицата, веранда, двор, гаражи и още редица екстри. Инвестицията била на младия брачен партньор на Кацарова – Любо.

Макар да се слави като добра стопанка, за новата къща Силвия е заела профилирана в почистването компания, която да поддържа хигиената в дома й. Преди да се нанесат с Любо, повикали седем чистачки, с цел да излъскат всеки сантиметър в палата.

Съпругът Любо от години развива личен бизнес в Австрия. Той има парцели във Виена, вила в Алпите, както и на българското Черноморие.

" Нелепо е да се мисли, че съм с него поради парите. Аз съм от друго потомство, за нас тези работи нямат никакво значение ", споделя изпълнителката.

Силвия Кацарова се омъжи за 10 години по-младия от нея милионер през 2011 година на обилна сватбена гала. Заради връзката си с него певицата прекъсна 30-годишния си брак с композитора Милчо Кацаров, с който работеха дружно в хитовата група LZ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР