От няколко седмици всички говорят за бременното коремче на Риана,

...
От няколко седмици всички говорят за бременното коремче на Риана,
Коментари Харесай

Признанията на Риана за бременността ѝ

От няколко седмици всички приказват за бременното коремче на Риана, което пък тя показва обилно при всяка комфортна опция. Певицата не изневерява на екстравагантния си жанр, а необятната й усмивка е гаранция, че е по-щастлива от всеки път.

При последната си обществена поява певицата определи бременността си като " вълнуващо пътешестване ". " Винаги има нещо ново и аз просто го одобрявам и му се любувам ", признава тя.

Бъдещият татко A$AP Rocky не е по-малко прочувствен от бременната си половинка.  " Просто се вълнувам от това, което към момента не знам. Всичко е ново за мен, разчувствуван съм ", показа той в последното си изявление.

На Риана също й следва да стане майка за пръв път и да отвори напълно нова страница в живота си. И макар че почитателите й са същински щастливи за нея, въпреки всичко не липсва и терзанието, че чакането за нова музика явно ще се проточи още дълго.

Изпълнителката пропусна да ги успокои, че не счита да стопира да твори. И макар че след няколко месеца ще посрещне първата си рожба, тя е безапелационна, че ще получим нова музика от нея. Кога обаче - евентуално и сама не може да каже.

Междувременно пък се появи информация, че Риана се готви освен за ролята на майка, само че и да бъде младоженка. Тя е безапелационна, че A$AP Rocky е точният човек за нея и желае един ден да станат законни брачен партньор и брачна половинка. Има и съответни визии по какъв начин да се случи това, предава Bang Showbiz.

Според близки на певицата, двойката не възнамерява да подписа брак преди появяването на детето им. А един ден ритуалът ще се състои в Барбадос, с който и двамата са тясно свързани, спазвайки всички локални обичаи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР