От няколко седмици вече сме си вкъщи и признаваме си,

...
От няколко седмици вече сме си вкъщи и признаваме си,
Коментари Харесай

Кога ще можем да посещаваме пак концерти

От няколко седмици към този момент сме си у дома и признаваме си, че колкото и креативност и позитивизъм да влагаме в опитите си да създадем всекидневието си по-интересно и занимателно у дома, от ден на ден стартира да ни липсва общественият живот.
 Metallica, WorlWired и международното турне на групата в цифри
" Зад кулисите " по време на турнето на Metallica

За подготовката на WorlWired в цифри

Липсват ни срещите с другари в парка, липсва ни посещаването на заведения за хранене и клубове, липсва ни ходенето на кино и спектакъл, само че от всичко сякаш най-вече копнеем още веднъж да отидем на концерт и да послушаме някои от обичаните ни реализатори или банди онлайн.

Несъмнено ще пристигна и този миг, само че би трябвало да имаме самообладание, тъй като някой от дейностите, за които мечтаем, май ще се възобновят на доста по-късен стадий, в сравнение с ни се желае.
 Снимка 475806

Според NME концертите и фестивалите ще са последната част от връщането към естествения живот, откакто отмине пандемията от ковид. В скорошно събеседване, проведено от New York Times, медицински здравни специалисти дават своите прогнози на фона на ситуацията, в което се намираме сега.

Те плануват, че концерти и фестивали ще можем да посетим не по-рано от лятото на 2021 година Според тях даже по-реалистично е да се каже, че първите такива събития ще се случат чак през есента на 2021 година
 Guns N' Roses, турнето им Not in This Lifetime и какъв брой пари е спечелила групата
Колко богати са Guns N` Roses

Едно турне и няколко милиона $ по-късно

Завръщането към естествения живот безспорно ще се реализира на стадии. На първи стадий се чака да стартират работа хората в строителството, производството и офисите, където обаче може да се съблюдава физическа отдалеченост на работното място. Едва когато се почувстваме по-сигурни и държавните управления вдигнат рестрикциите, едвам тогава може да се приказва за последователно отваряне на заведения за хранене, кина и спортни зали.

Ще се наложи обаче да заобикаляме огромните събирания за известно време, което значи, че възобновяването на концертите и музикалните фестивали ще се случи едвам в последния стадий от връщането ни към естествения живот.
 Снимка 464980

Според здравните специалисти уредниците на събития би трябвало да гледат по-реалистично на обстановката и да се откажат от мисълта, че плануваните от тях изяви ще се случат до края на годината. В това число не влизат единствено концертите и фестивалите, само че и конференциите и спортните събития.

" Реалистичната прогноза е, че това ще стане най-рано през есента на 2021 година ", безапелационни са специалистите.

За страдание се очакваше една мощна година за музикалния свят, с толкоз доста планувани, оповестени и даже разпродадени турнета за милиони долари по целия свят. Само с турнетата на Елтън Джон, Били Джоел, The Rolling Stones и Guns N`Roses, приходите от продажбата на билетите трябваше да надвишават 12 милиарда $.
 Снимка 475805

Да се надяваме, че прогнозите на здравните специалисти няма да се осъществен и по-скоро ще имаме опция се бутаме в шумни тълпи от екзалтирани почитатели, до момента в който се любуваме на мечтаното осъществяване онлайн на някой от обичаните ни реализатори.
 Турнетата с най-вече доходи в историята
Топ 10 на турнетата с най-вече доходи в историята

Няколко концерта и няколко милиона долара
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР