От няколко седмици се твърди, че гръцкият гранд Арис има

...
От няколко седмици се твърди, че гръцкият гранд Арис има
Коментари Харесай

Носителят на Купата на Франция се нареди на опашката за Кръстев

От няколко седмици се твърди, че гръцкият гранд Арис има сериозен интерес към полузащитника на Левски Филип Кръстев. Според медиите в южната ни съседка обаче „ жълто-черните “ ще бъдат изправени пред сериозна конкуренция  за подписа на родния национал от два елитни френски клуба.

Това са Рен и Тулуза, пишат профилирани издания, близки до Арис. Във втория отбор играе някогашният състезател на Левски Стайн Спиерингс, който се трансформира в главен състезател на отбора и оказа помощ за спечелването на Купата на Франция този сезон.

Кръстев към този момент има опит по френските терени въпреки и в Лига 2 с екипа на Троа, за който обаче изигра единствено два мача.

Арис обаче е сериозен в желанията си да вземе Кръстев в редиците си, като се чака пратеници на гърците да участват на още няколко срещи на „ сините “ до края на шампионата. 21-годишният халф се трансформира в доста значим състезател за столичани след идването си на „ Герена “ и в 50 мача във всички шампионати означи 10 попадения.

За да го привлекат обаче, „ жълто-черните “ ще би трябвало да водят договаряния за наем със „ Сити Футбол Груп “, които държат правата на играча посредством техния клуб в Белгия – Ломел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР