От няколко предавания насам Рачков усилено се опитва да накара

...
От няколко предавания насам Рачков усилено се опитва да накара
Коментари Харесай

Е Това Вече Разби Всичко Живо! Хилда Казасян Получи Предложение За Брак От Най-Известния Български Водещ И Комик!

От няколко излъчвания насам Рачков интензивно се пробва да накара Хилда да одобри предлагането му за брак. Певицата най-сетне проговори по какъв начин в действителност приема това предложение. Тя даде изявление пред списание „ Love Style ”. „ Хубаво е на сцената постоянно да правиш нещо ново, тъй като по този начин е по-интересно освен на феновете, само че и на нас ”, изяснява Хилда. „ А истината е, че в екипа всички сме другари и просто се забавляваме ”, добавя постоянно усмихнатата певица пред списанието.

В „ Капките ” Хилда постоянно приема с усмивка всички смешки на водещите отправени към нея. А закачките на Рачков към певицата през последните няколко излъчвания не стихват. В предаването Хилда настойчиво отхвърля всички направени й оферти. Певицата няколко пъти акцентира, че Рачков няма никакви шансове при нея, тъй като тя е щастливо влюбена в различен.

Хилда свободно приказва за своята същинска обич – Пламен. „ Много прелестно върви връзката ни – умерено, щастливо и хармонично ”, споделя певицата. „ Най-ценното е, че всеки почита и подтиква работата на другия. Безумно щастлива съм, че срещнах подобен мъж, тъй като тези хора в действителност са необичайност ”, добавя бясно влюбената певица.

Хилда и Пламен не възнамеряват женитба. „ Единствената причина, заради която бихме вдигнали женитба, е да създадем ваучър за приятелите ни. Иначе не виждам нужда. И аз, и той сме се женили и имаме приказни деца ”, акцентира певицата.

Хилда споделя още, че ще остави щерка си Надежда сама да избере пътя, по който ще тръгне. „ При всички положения от това, което виждам, ще се занимава с нещо, обвързвано с изкуство ”, споделя певицата.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР