От няколко месеца Ваня Щерева се радва на млад любовник.

...
От няколко месеца Ваня Щерева се радва на млад любовник.
Коментари Харесай

50-годишната Ваня Щерева се наблъска с филъри и ботокс за младото гадже

От няколко месеца Ваня Щерева се радва на млад ухажор. Певицата и писателка излиза с 25-годишния Борислав, набор на щерка й Мила Роберт. Тя е с четвърт век по-възрастна от него, само че сериозната разлика във възрастта им въобще не я смущава.

За да се подържа свежа и опъната за младото лъвче, Ваня постоянно посещава обичаната си клиника по естетична дерматология. Там си слага инжекции с хиалуронова киселина и ботокс. Тя не крие, че се възползва от модерните разкрасителни процедури, защото към този момент е на 50 и определно има потребност.

„ Малко стимулация на колагена, че кое време стана.. . Може да наподобява плашещо, само че иглата не се вижда и на фотографията - толкоз е дребна! И не боли! То не може единствено филтър, би трябвало си и грижа, че нали се срещаме и онлайн - да можем се разпознаваме въпреки всичко... ”, разяснява Щерва и описа в инстаграм на каква намеса се е подложила неотдавна.
Блондинката постоянно е упреквана, че обаботва прекомерно фотосите си в обществената мрежа и по този начин си докарва визия на госпожица. Тя не крие, че употребява фотошоп и други стратегии, само че пък се старае и онлайн да наподобява обичайно.

Ваня се е заела още със задачата да отслабне за идните летните месеци. Тя е възнамерявала да стартира лечебно недояждане и да кара една седмица единствено на течности. Риалити звездата и различен път е следвала този режим – преди година тя изцяло отхвърли твърдата храна за 7 дни и смъкна 5-6 кг от тежестта си. Щерева е почнала и уроци по йога, с цел да си помогне в допълнение в битката с подкожните мазнини.  

Приятелят на певицата и писателка е някогашен футболист с атлетично тяло. Тя гледа да не му отстъпва по визия, въпреки че към момента е надалеч от мечтаната фигура. „ Той в действителност е атрактивен – и не толкоз поради „ плочките “, както писаха някои медии, а поради мозъка си, за което те няма по какъв начин да знаят. Единственото, което мога да кажа, е, че обичам и съм щастлива! ", разяснява русокоската.

Говори се, че връзката на Ваня и Борислав става все по-сериозна. Неотдавна той даже я завел в родния си Асеновград, с цел да я запознае публично със фамилията си. Не е ясно обаче по какъв начин са реагирали родителите му при типа на 50-годишното му гажде, писа Уикенд.

Щерева от много време си пада по млади лъвчета и не го отхвърля. По време на присъединяване си във „ ВИП Брадър ” тя хлътна крепко по рапъра Йонислав Йотов – Тото. Макар че по думите й го харесвала единствено като другар, отдалеко си личеше, че има по-специални благосклонности към него. Според осведомени Ваня останала доста разочарована, щом разбрала, че изпълнителят е влюбен в танцьорката Кристин Петринска, която по-късно му роди и дете.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР