От няколко месеца тече младежка свалка на лидера на ГЕРБ

...
От няколко месеца тече младежка свалка на лидера на ГЕРБ
Коментари Харесай

Панев: Няма да се поддадем на младежките свалки на Борисов


От няколко месеца тече младежка свалка на водача на ГЕРБ Бойко Борисов към парламентарната група на " Демократична България ", само че няма да се поддадем на нея. Това съобщи депутатът от " Демократична България " Владислав Панев пред bTV.

Според него зад едно държавно управление на проф. Николай Габровски ще стои парламентарната група на ГЕРБ. За момента няма значение кой оферират ГЕРБ за министър председател, уточни Панев, съгласно който Борисов ще взима крайните решения в едно държавно управление на проф. Габровски, а няма да си стои в Банкя и да не си подвига телефона.

" Първият и вторият мандат са обречени на неуспех и това го знае доста добре господин Борисов. Всичко е поради измененията в Изборния кодекс и връщането на хартиената бюлетина ", уточни той.

От Демократична България не са подготвени да бъдат в обединението с Българска социалистическа партия още веднъж поради предизборни разходи на пари, които сега страната ги няма. Този избирателен популизъм заразява целия парламент, означи Владислав Панев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР