От няколко месеца се занимаваме с цените, а не се

...
От няколко месеца се занимаваме с цените, а не се
Коментари Харесай

Буруджиева: Влизането във властта е историческо постижение на Корнелия Нинова, но не и на БСП

От няколко месеца се занимаваме с цените, а не се споделя нищо за бюджета. Започвам да се тормозя, че в държавното управление няма връзка сред партиите, а пред народа се прави див пиар. Министър на защитата и министър председателят още на 10-ия ден признават, че не си приказват. За мен влизането във властта е историческо достижение на Корнелия Нинова, само че не и на Българска социалистическа партия “.

Това съобщи политологът Татяна Буруджиева пред Българска национална телевизия.

„ Промените ще дефинират годината като на съществени провокации. Ще съм прелестно сюрпризирана, в случай че реализираме положителни резултати. Виждаме обаче доста нонсенси за това къде отива финансирането, което не е обикновено за демократично общество. Сериозните промени не се вършат за 5 месеца или за година. Важно е да забележим, че се вършат крачки в тази посока “, сподели още тя.

„ Единението може да бъде към съграждане и към неща, които можем дружно да вършим. Не може да се върви просто през един пиар и да се занимаваш единствено с положителни или надлежно с отрицателни послания, тъй като стартира да досажда. Новите технологии не са инструмент да се реализира нова политика. Не може да ме занимават с нещо, което можело да стане след 10 година Въпросът е какви ще са незабавните ограничения. Хората имат доверие, когато са наясно, когато знаят технологиите от първата до последната крачка. Ако приказваме единствено за светлото бъдеще, се трансформираме в 1990 година “, уточни Буруджиева, представена от Фрог нюз.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР