От няколко месеца Саня Борисова има нова любов в живота

...
От няколко месеца Саня Борисова има нова любов в живота
Коментари Харесай

Бившата на Ники Илиев е щастлива с нов мъж

От няколко месеца Саня Борисова има нова обич в живота си и е по-щастлива от всеки път, издават хора от обкръжението й. Манекенка и актриса излиза с по-млад от нея мъж и изцяло е загърбила несполуките, които изживя след развода с режисьора Ники Илиев.

Свидетели неведнъж са засичали 38-годишната русокоската да се натиска с настоящото си гадже. „ Онзи ден я видях в квартала. Прегърната от висок и прекрасен юноша, който ми се стори по-малък от нея. Изглеждаше доста щастлива ”, споделя нейна съседка. Факт е, че в последно време Саня се е разкрасила – по всичко проличава, че любовта й се отразява отлично.
Борисова и Ники Илиев са публично разведени от предишното лято. Тя дълго време таеше вяра, че някогашният й ще размишления и ще се върне при нея, само че това не се случи. Саня настояваше да си дадат още един късмет, но режисьорът бе безапелационен, че не желае да продължи житейския си път с нея. „ Надявах се, че нещата могат да се трансформират и по тази причина си дадохме време. В последна сметка се убедихме и двамата, че това няма по какъв начин да се случи ”, признавала е русокоската

След развода хубавицата реши да смени специалността и да зареже актьорството. Тя потърси поле за изява в друго занятие. Сега Саня работи като инфлуенсър в обществените мрежи и развива своя марка за дамски дрехи.. „ Ще потегли с онлайн продажби, с цел да видя по какъв начин ще се случат нещата. Не е нещо извънредно амбициозно, не го и върша за облага, а най-много за наслаждение ”, разяснява Борисова.

Близки до миловидната русокоска настояват, че тя едвам се съвзела след раздялата с Ники, тъй като останала освен без сътрудник в персонален проект, само че и актьорската й кариера тръгнала надолу. Мнозина смятат, че тя съумя да се наложи в киното с помощта на някогашния си брачен партньор, който е режисьор на всички филм с нейно присъединяване. Когато се разведе, Саня остана без работни задължения и това я сринало душевен. За благополучие, компликациите са към този момент зад тила й.

Спекулациите за разлъката сред Борисова и Илиев започнаха след нейна обява в обществената мрежа, която гласеше: „ Когато те прострелят в сърцето, само че имаш силата да продължиш ”. В началото някогашните съпрузи отказваха да разясняват обществено раздялата си, само че след това открехнаха завесата над персоналния си живот. „ Не знам дали свърши любовта. Трудно е да разграничаваш професионалния и персоналния живот, когато работите дружно. Това от време на време основава проблеми. Не знам по кое време е почнало началото на края ”, разяснява тогава Ники. С днешна дата не е известно дали той има друга жена до себе си. Клюките го свързваха с колежката му Даяна Ханджиева, но те не бяха публично доказани.
„ Продължавам да имам вяра в любовта. Разбрах, че няма нищо несъмнено, че не трябва да имаш повече доверие на различен човек, в сравнение с себе си. Научих се да се поверявам на чувствата си, на интуицията. И също по този начин по-често да смъквам розовите очила и да виждам действителността, колкото и да не ми е приятна ”, споделяла е Саня за поуките, които си е извлякла.

Говори се, че повода за развода на Борисова и Илиев се корени най-много във обстоятелството, че за 10 години взаимен живот тя по този начин и не съумяла да зачене. Първоначално хубавицата въобще не желала да забременява, а когато почнали опитите за дете, не се получило. Роля в раздялата изиграла и майката на Ники – известната дерматоложка доктор Мирослава Кадурина, която от много време недолюбвала снахата и подстрекавала сина си да я зареже.

Хора от обкръжението на Саня настояват, че даже и да наподобява нежна, тя има съдбоносен и мощен темперамент, който й оказал помощ да преодолее депресията. Семейството й също я подкрепило. По-малката й сестра Ирена, която от години живее в Дубай, хванала първия аероплан за България, с цел да бъде до кака си в сложните моменти. После пък на собствен ред я поканила на посетители и двете изживели доста приятни страсти дружно. Актрисата е споделяла, че шокът от раздялата дълго я държал, само че любовта на околните й я избавила от изпадането в по-дълбока прочувствена рецесия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР