От няколко месеца принц Хари живее далеч от кралския двор,

...
От няколко месеца принц Хари живее далеч от кралския двор,
Коментари Харесай

Принц Хари, животът в Лос Анджелис и предизвикателството, пред което е изправен

От няколко месеца принц Хари живее надалеч от кралския двор, в който прекара целия си умишлен живот до момента. И тази смяна в името на любовта се показва освен в новия адрес, само че и в радикално особеното всекидневие без кралски задължения и протоколи.

Меган съумя да реализира своето и заведе своя принц в Лос Анджелис, където двамата се откриха при започване на месеца. А на Хари не му остава друго, с изключение на непрестанно да поддържа телефона и онлайн връзка с най-близките си хора, които останаха във Англия.

Сред тях е и 86-годишната доктор Джейн Гудоул, която е изтъкнат деятел и постоянно се е радвала на поддръжката на херцога и херцогинята на Съсекс. Именно тя разкри, че преди дни е говорила с Хари и той й е споделил, че приема новия си живот като " малко сложен и провокационен ".

Д-р Гудоул признава и че принцът й е загатнал за желанието си да напусне кралския двор месеци преди публично да афишират Мегзит. Миналото лято в диалог посред им той й е декларирал, че на синa му Арчи няма да му е належащо да се научи по какъв начин да маха като кралска персона и да поздравява кралицата, тъй като ще израсне по различен метод, в друга среда.

Това поддържа изказванието, че главната причина Хари и Меган да вземат решението да изоставен кралския двор е точно техният правоприемник, на който желаят да подсигурят свободен и благополучен живот, написа Daily Mail.

Освен това, близката другарка на херцога на Съсекс изрази убеждението си, че той към този момент се е отказал от едно от обичаните си занимания - да ловува, тъй като брачната половинка му Меган е твърдо срещу убиването на животни. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР