От няколко месеца Нана Гладуиш се е установила в Маями,

...
От няколко месеца Нана Гладуиш се е установила в Маями,
Коментари Харесай

Нана предвижда важни събития в живота си чрез сънища 


От няколко месеца Нана Гладуиш се е открила в Маями, Съединени американски щати. Бившата тв водеща на „ Съдебен спор ” се изнесе зад Океана със фамилията си – сина си Джейсън и брачна половинка си Джонатан. Тя споделя, че е желала по-добро бъдеще за наследника си, по тази причина се е решила на тази значима стъпка. Блондинката, която два пъти пребори рака, се радва на разкош в Америка. С мъжа ѝ са вложили средства в парцел и са сключил договорка за покупка на голяма къща.

Преди да заживеят непрекъснато в Маями, Нана и Джонатан няколко пъти са били там на отмора. Толкова им харесала ситуацията и топлият климат, че решили да останат. Те решили, че синът им ще има по-големи благоприятни условия за развиване в Съединени американски щати. Той от дребен се занимава професионално с тенис и нееднократно е печелил купи. С днешна дата младежът учи в влиятелен лицей.

„ В началото мислех, че ще ми е мъчно да привикна надалеч от България, само че се влюбих в Маями. Харесва ми климатът, а и знам, че тук можем да осигурим положително бъдеще за Джейсън ”, разказвала е русокоската пред свои близки.

Гладуиш дълги години се изявява като водеща на предаването „ Съдебен спорт ”. Телевизията беше нейна пристрастеност и не я изостави даже когато водеше сложната борба с рака. Нана не страда от липса на финансови благоприятни условия, тъй като брачният партньор ѝ е милионер и има сполучлив бизнес, който в този момент върти от Америка, само че любовта към работата ѝ я държеше на екран. В един миг обаче решила, че е по-добре да отвори нова страница от живота си.

Щафетата като водеща на „ Съдебен спор ” пое футболната брачна половинка Ромина Тасевска, която преди се подвизаваше като коментаторка в предаването „ На кафе ”. Някои фенове още не могат да свикнат с смяната, само че по този начин или другояче, тя към този момент е реалност. Нана пожела триумф на своята заместничка.

Гладуиш постоянно е била доста близка с аудиторията и е говорила намерено за заболяването си. За пръв път тя бе диагностицирана с подлото заболяване през 2012 година След дълго и мъчно лекуване съумя да реализира ремисия, само че ракът се завърна още веднъж през 2017 година За живота ѝ се бореха лекари и в България, и в Израел. Нана мина през интервенции на гърдите и на яйчниците, както и през химиотерапия „ На поддържаща терапия съм, която продължава. Тя се прави 10 години, а от време на време и до края на живота “, откровена е някогашната водеща. И добавя, че постоянно ще се води високорисков пациент и няма по какъв начин да бъде изцяло спокойна за здравето си. Пътят, който към момента изминава, е дълъг и бодлив. Коварните злокачествени формирания предизвикаха гибелта на баба ѝ, на татко ѝ и на сестра ѝ.

Малцина знаят, че някогашната водеща има рядката заложба да планува значими събития в живота си посредством оракулски сънища. Способността да вещаят бъдещето са имали доста дами в фамилията ѝ. Предавала се по майчина линия, само че изборно.

Че има такава дарба, Гладуиш схванала по най-тежкия метод. Тя добре си спомня първия момент, когато открила дарбата си. Малко след сватбата си с англичанина Джонатан тя сънувала своя татко, с който имали доста мощна връзка. Той се явил, с цел да й заяви, че са „ останали девет ”. Тогава Нана не допуска смисъла на съня, само че в реалност тъкмо след 9 дни родителят ѝ умрял.

След време водещата видяла насън и спонтанния си аборт. По това време тя била бременна за първи път и се пробвала се да го пренебрегва, само че мрачните мисли я застигали. Нещастното събитие не закъсняло. Случило се тъкмо по този начин, както в съня – изгубила бебето.

За благополучие, идната бременност на Гладуиш приключила сполучливо и на бял свят се появил синът ѝ Джейсън. Преди да роди живо и крепко бебе обаче, тя още веднъж се сблъскала със съществени проблеми. Когато схванала, че носи живот в утробата си, Нана се разболяла от шарка и лекарите предложили да направи аборт, тъй като съществувал риск за плода. Водещата се съветвала и с други експерти и най-после взела решението да задържи детето, макар опасността от увреждания. Тя имала чувството, че развръзката този път ще бъде щастлива и шестото й възприятие не я подвело.

Наистина пагубен обаче бил сънят на Гладуиш, обвързван с заболяването й. Точно когато животът й изглеждал напълно спретнат, с Джонатан пътували по света и се радвали на сина си, тя сънувала умрялата си баба. Възрастната жена се явила и упорствала да вземе Нана със себе си, само че тя проплакала, че още не се усеща подготвена. „ Не бързай тогава, имаш още време! ”, изрекла бабата и дори прецизирала тъкмо какъв брой години остават на внучка й.

Водещата е разказвала, че този сън в действителност я тормозил и дълго не успявала да го не помни, тъй като съгласно него нямало да доживее до дълбока напреднала възраст. Годините, които й оставали, не били 20, 30 или 40, а много по-малко. Скоро по-късно я диагностицирали с рак и светът ѝ се сринал, мисълта за заболяването я преследвала, а бъдещето ѝ се коствало ужасно и неразбираемо.

„ През 2012 година ми откриха рак на гърдата. След като прекосих сполучливо лекуване, пет години всичко беше отлично, само че от много време вардя нещо в загадка. Сега пристигна време да го споделя с вас. Отново имам рак. Този път на другата гърда ”, показа Нана в ефира на предаването „ Съдебен спор ”, откакто заболяването се отключила за повторно.

През цялото време Гладуиш демонстрираше забележителна воля и като че ли нищо не съумява да я пречупи. Тя не има вяра в слуховете, че е станала жертва на проклинание или черна магия. Убедена е, че доста хора минават през сходни тествания, с цел да научат житейските си уроци. Нана се стараеше да мисли положително и макар тежките моменти, продължава има вяра в щастливия завършек на своята история.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР