От няколко месеца модната шефка Ивет Григорова е разделена с

...
От няколко месеца модната шефка Ивет Григорова е разделена с
Коментари Харесай

Луда любов: 50-годишната майка на Луиза Григорова ражда трето дете от младия си любовник

От няколко месеца стилната шефка Ивет Григорова е разграничена с втория си брачен партньор – интериорния дизайнер Евгени. Майката на актрисата Луиза Григорова не си губи времето и има нова тръпка в лицето на предприемача Атанас Минев. Дългокраката русокоска толкоз е хлътнала по настоящия си мъж, че дори се замисля да роди от него, въпреки че към този момент гони 50-те.

Запознати издават, че Атанас е с няколко години по-млад от Ивет, само че в никакъв случай не е бил женен, нито има деца. Това засилило желанието на Григорова да го подари с правоприемник, който да скрепи връзките им. „ В днешно време е изцяло допустимо да се забременее на моята възраст. Аз съм модерна жена, към момента съм цялостна с сила и нямам нищо срещу да родя още веднъж. Ако се случи, ще съм мнного щастлива”, разправяла стилната шефка пред хора от обкръжението си. Тя към този момент живее с новото си гадже под един покрив, само че отхвърля брака и не има намерение да минава под венчило още веднъж, написа " Уикенд.

Откакто се залюбила с по-младия Атанас, Ивет внезапно влошила връзките си с някогашния Евгени, от който има 13-годишна щерка на име Кристина. Интериорният дизайнер не желаел да вижда Григорова дори на фотография и общувал с нея принудително единствено поради детето. Той подозирал, че русокоската му е кръшкала с Минев още преди окончателната им разлъка и това породило мощни отрицателни усеща в него.

Ивет споделя, че с новия й мъж се срещнали в столично заведение и той направил първата крачка, като я заговорил. Разменили си телефоните и всеки ден се чували или си пишели благи известия. В един миг страстите им надвили и избухнали като вулкан. Тогава, ръководена от порива на сърцето си, русокоската взела решението дефинитивно да се раздели с бащата на Кристина. И без друго с него не се разбирали от много време - свадите вгорчавали всекидневието им и ситуацията било нетърпимо.

Голямата щерка на Ивет Григорова– звездата от сериалите „ Откраднат живот” и „ Стъклен дом” Луиза Григорова, подкрепила майка си и я посъветвала да преследва щастието си. Двете нееднократно са разказвали, че се усещат по-скоро като сестри и приятелки, в сравнение с като майка и щерка, тъй като стилната шефка родила доста млада и напълно неопитна ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР