От няколко месеца изпълнителката на Луда по тебе се радва

...
От няколко месеца изпълнителката на Луда по тебе се радва
Коментари Харесай

Таен обожател шашна Камелия с огнено шоу

От няколко месеца изпълнителката на " Луда по тебе " се радва на нов почитател, който е вманиачен по нейното творчество и неподправена харизма. И след всяка нейна изява изненадите стават все по-големи и огромни.

Снощи на излизане от столичния клуб Камелия остана с отворена уста от видяното. Пред нея пламна огнен надпис със заглавието на последната й ария " Името ти ". Няколко минути Ками остана безмълвна, а най-после единствено добави, че " се усеща все едно има промоция ". Не пропусна да благодари на индивида, който се е подрижил да я трогне по този нетрадиционен метод.


Не инцидентно надписът е определен да бъде името на последната й ария. " Името ти " се трансформира в цялостен шлагер, с което Камелия разруши на пух и прахуляк визиите, че без музикална компания зад тила си няма да успее. Тя е единствената певица, която за всичките 20 години няма спад в кариерата си и продължава да радва своите фенове.

Това не бе единствената изненада за вечерта. Малко по-рано Камелия получи голям плюшен мечок, бутилка от най-скъпото шампанско и букет от обичаните й лалета. Подаръците бяха още веднъж от тайнствения господин, който на този стадий не желае да разкрие самоличността си.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР