От няколко месеца ГЕРБ и специално Бойко Борисов постоянно си

...
От няколко месеца ГЕРБ и специално Бойко Борисов постоянно си
Коментари Харесай

Искрен Арабаджиев, ПП: От няколко месеца ГЕРБ и Борисов си играят със страховете на хората


От няколко месеца ГЕРБ и особено Бойко Борисов непрекъснато си играят със страховете на хората и хвърлят манипулативни изказвания. Да, имаме понижаване на средствата по Плана за възобновяване с към 1 милиарда, само че това понижаване го има в още 22 страни. Причината е, че стопанската система на страната ни по данни на Евростат се е подобрила спрямо интервала, когато сме кандидатствали за отпущането на пари от Европа, заради което Европейска комисия ни лишава тези средства. Това изясни в изявление за " Лице в лице " по bTV депутатът от " " (ПП) и ръководител на обществената комисия Искрен Арабаджиев.

На въпрос дали има късмет проектокабинетът на Асен Василев да се осъществя, Арабаджиев съобщи, че " шансове постоянно има " и ще продължат да разчитат до последния миг на съвестта на народните представители.

Той отхвърли изрично обвиняванията на опозицията, че от Политическа партия си купуват депутати.

Ако в действителност купувахме депутати, към този момент щяхме да сме ги обезпечили, уточни той.

Искрен Арабаджиев изясни, че диалозите с Има Такъв Народ ще продължат, само че на самостоятелно равнище, защото нямат предпочитание да беседват със самото управление на партията.

По отношение на нарастването на пенсиите ръководителят на обществената комисия увери, че още от 7 юли пенсионерите ще си получат покачването на приходите.

От събота пък ще влезе в действие отстъпката от 25 ст. за литър гориво

Но дано въпреки всичко потребителите да попитат дали програмата ще важи за всяка бензиностанция. При огромните вериги няма да има проблем, само че при по-малките бензиностанции тази отстъпка може да не важи, разясни Арабаджиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР