От няколко месеца актьорът от българския сериал Съни Бийч е

...
От няколко месеца актьорът от българския сериал Съни Бийч е
Коментари Харесай

Иво Аръков показа лукса, в който живее

От няколко месеца артистът от българския сериал " Съни Бийч " е много деен в обществените мрежи, което дава опция на всички негови почитатели да се приближат още повече до него.

В последно време стилът на Аръков много се е трансформирал - измежду аутфитите му можем да забележим много маркови дрешки и аксесоари, които не всеки българин може да си разреши. Определено в него се е зародило нещо кифленско.

Бяхме сигурни, че и домът му е извънредно моден и съвременен. В персоналния си Инстаграм профил Иво Аръков показа видео, в което демонстрира част от него - класата си проличава от всеки един подробност - от стълбите до кухнята. Парите в действителност вършат чудеса.

Но пък кариерата му напоследък потегли нагоре. Със сигурност е взел прекрасен хонорар от хитовия сериал " Съни бийч ", снима се и в непознати продукции, има непрекъсната работа в предаването " Мармалад ", а в последно време е доста издирван за разнообразни реклами. Поне умее да влага парите си в уют, а не ги пилее напразно, както вършат огромна част от шоу звездите, написа " Блиц ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР