От няколко години знаем, че Marvel Studios подготвят трети самостоятелен

...
От няколко години знаем, че Marvel Studios подготвят трети самостоятелен
Коментари Харесай

Ант-Мен влиза в Квантовия свят

От няколко години знаем, че Marvel Studios приготвят трети независим филм за Ант-Мен, който се обрисува много по-интересен и завързан от първите два.
 Ant-Man And the Wasp: Quantumania, Thunderbolts, Fantastic Four всичко, което Marvel оповестиха на Comic Con в Сан Диего
Всички нови филми и сериали, които Marvel оповестиха

Вече знаем проектите за пета фаза

Просто тъй като в  " Ант-Мен и Осата: Квантомания " (Ant-Man and the Wasp: Quantumania) злодеят ще бъде в действителност мощен и в действителност доста неприятен. Реално видяно, това ще бъде първата поява на злата версия на Канг Завоевателя, който ще бъде изигран от Джонатан Мейджърс.

И тъй като премиерата, която бе отлагана на няколко пъти, несъмнено, наближава, най-накрая беше пуснат първи филмов откъс на кино лентата. От него разбираме, че Скот Ланг (Пол Ръд) се радва на супергеройския си статус, само че към момента има хора, които не знаят кой тъкмо е той и го бъркат с други супергерои.

Но животът му не може да бъде спокоен, тъй като другояче щеше да е скучно. Дъщеря му Каси (Катрин Нютън) съумява да изобрети устройство, което да направи връзка с Квантовия свят. Е, концепцията не е добра, тъй като всички биват засмукани в него, а там нещата стоят по напълно друг метод.
 Джонатан Мейджърс, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, мускулната маса на артиста и отдадеността към ролята на Канг Завоевателя
Трябва отдаденост (и мускулна маса), с цел да бъдеш изверг

Джонатан Мейджърс ще бъде Канг Завоевателя

Трейлърът загатва, че точно в Квантовия свят Ант-Мен и компания ще се сблъскат с Канг, който ще насочи забавно предложение за съдействие.

" Ант-Мен и Осата: Квантомания " е по кината от 17 февруари
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР