От няколко години за мен политиката сякаш се случва на

...
От няколко години за мен политиката сякаш се случва на
Коментари Харесай

Магърдич Халваджиян никак не хареса идеята на Слави Трифонов

" От няколко години за мен политиката като че ли се случва на друга планета. Ядосвам се, а през последните години не слушам и платформи “, разяснява спиралата от избори на избори, в която се оказа страната ни Магърдич Халваджиян.

" Фен съм на президентските републики, само че считам, че на балканските страни не може да съществува поради манталитета ни. В някогашни тоталитарни страна, измежду които сме и ние, това е парадокс. Всички сме наясно, че в България гражданско общество няма. То е толкоз нежно, едвам надигащо главица, дружно с корумпирани медии, които поддържат статуквото. Мисля си, че при тези условия една президентска република ще ни закопае тотално (б.р. - концепция на Слави Трифонов). При такива условия президентът ще може да прави каквото си изиска. Това е заради липса на надзор, липса на гражданско общество и цялата власт ще се концентрира в ръцете на един човек “, споделя мнението си продуцентът за референдума за промяна на системата.

" Помня режима на тока, купонната система и опашките по магазините за кисело мляко. Спомням си опашките с денонощия по бензиностанциите. Можем да вършим предаване и на свещи, само че би трябвало да има ток, за да си пуснеш тв приемника. Не знам с какво може да бъде изплашен този народ. Той е в стрес през последните 30 години, а преди този момент още 40 години, само че тогава не го разбираше. Не ми се желае през 2023 година да претърпяваме някакви неща, които си мислехме, че са останали години обратно във времето. “

Продуцентът Маги Халваджиян е посетител в студиото " На фокус с Лора Крумова “, където часове след старта на комедийното шоу " С Рачков всичко е допустимо “ и броени минути преди началото на звездното предаване за фалшификати " Звездите в нас “, разяснява сполучливия ефирен сезон за NOVA. Той признава, че от 25 години е на избори за зрителския избор с излъчвания и то два пъти годишно – за пролетния и за есенния сезон.

" Изключително съм удовлетворен от шоуто " С Рачков всичко е допустимо “, което се излъчи в събота вечерта по NOVA. Беше извънредно смешно, което ни беше и задачата. Изключително приятна атмосфера, хората в залата умираха от смях, а такова нещо не бях виждал от години да се случва. Радвам се, че гледах и предварителните данни, че сме били и конкуренцията. Бяхме на избори и взехме по-добрия дял. Някои хора се нервират от рейтингите, само че те са критерии дали си съумял с това, с което си се заел. Всеки един от нас работи, с цел да направи нещо по-добро. Рейтингът демонстрира какъв брой хора са те гледали. Ако са те гледали множеството хора, значи си направил сполучлив артикул “, разяснява продуцентът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР