От няколко години в интернет се въртят слухове за това,

...
От няколко години в интернет се въртят слухове за това,
Коментари Харесай

Вижте първия смарт часовник на Google преди официалната му премиера

От няколко години в интернет се въртят клюки за това, че Гугъл ще се опълчи на Apple Watch и ще показа смарт часовник. В последните месеци тези клюки се потвърждаваха от ден на ден, а наподобява премиерата на Pixel Watch е все по-близо и даже не е изключено да забележим устройството до края на месеца.

Данните за това идват от известни анализатори, както и от скорошна смяна в уеб страницата на Гугъл, която добави меню за часовниците, сложено даже над това за Smart Home продуктите. Към момента новият дизайн на уеб страницата е деен единствено за няколко страни, в това число Англия, Съединени американски щати, Германия и Япония, само че чакаме в идващите дни да се появи и в други страни.



Освен тази смяна, в интернет пространството се появи фотография, която демонстрира смарт часовника. Тя бе публикувана от уеб страницата 91Mobiles, които подсигуряват за достоверността ѝ. Това което виждаме от нея е кръговиден дизайн с екран, който основава чувство за безконечност с неразбираема все още величина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР