От няколко години телевизионният водещ Сашо Кадиев е сериозно обвързан

...
От няколко години телевизионният водещ Сашо Кадиев е сериозно обвързан
Коментари Харесай

Любимата на Сашо Кадиев избяга при друг мъж ВИДЕО

От няколко години телевизионният водещ Сашо Кадиев е съществено привързан със салса танцьорката Таня Тончева, с която обаче нямат брак. Явно афектирана от дългото протакване и безучастие, тя е решила да направи съществена стъпка- да мине под венчилото, само че не с него, а с различен.

Интригата хвърли Сашо в предаването ``Преди обед``, че кошмарът, който сънува от няколко дни, е оживял. Водещият побърза да изясни, че това е сюжетът на песента ``Por Una Noche`` или #ЗаЕднаНощ, в която жена му играе булка-прелъстителка. В клипа, палавата брюнетка, вместо да прекара първата си брачна нощ със своя брачен партньор, тя си потегля с един от музикантите на сватбата- Димитър Лазаров- De Fuego

Кадиев въпреки всичко похвали жена си, че се е справила добре и показа парчето, което е на испански и сплотява най-хубавите от латино средите в България. Основният реализатор е Димитър Лазаров De Fuego- музикант и основател на едни от най-големите школи по салса. Компания му вършат Алфредо Торес и братя Санчез, които над 15 години са свирили в Куба, Мексико и Испания, написа show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР