От няколко години европейски и американски учени изследват гробище на

...
От няколко години европейски и американски учени изследват гробище на
Коментари Харесай

В Африка погребвали НЛО

От няколко години европейски и американски учени изследват гробище на извънземни в Централна Африка. То е намерено през 2011 година, като точното му местоположение се пази в загадка. Съобщава се само, че мистеризното изобретение е направено в джунглите на Руанда.

Всички гробове си приличали, като във всеки имало по пет тела. „ Ръстът им е доста повече, в сравнение с човешкия. Съществата нямат уста, нос и очи. Затова допускаме, че те са общували между тях посредством телепатия или посредством някакъв биологичен радар ”, споделя швейцарският антрополог лекар Хюго Чайлдс пред кореспонденти в Кигали, Руанда. Телата са заровени преди минимум 500 години, като останките на съществата са доста добре непокътнати.

„ Опитваме да разберем по какъв начин са се озовали на Земята, както и при какви условия са намерили гибелта си. В първия миг взехме решение, че сме попаднали на останките на антично населено място. Но разкопките демонстрират, че на мястото са заровени същества, които несъмнено не са били поданици на Земята ”, добавя ученият.

Доктор Чайлдс допуска, че инопланетяните са пристигнали на нашата планета посредством НЛО. Но на Земята са се изправили против гибелен вирус. Очевидно чужденците не са имали имунитет към земните заболявания. „ Въпреки това, може би някои са оживели и са напуснали земята, защото наоколо до гробницата към момента не сме разкрили галактически транспортен съд или най-малко остатъци от него ”, добавя швейцарският антрополог.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР