От няколко дни всички говорят за диагнозата рак на крал

...
От няколко дни всички говорят за диагнозата рак на крал
Коментари Харесай

Крал Чарлз с първи думи след диагнозата рак

От няколко дни всички приказват за диагнозата рак на крал Чарлз. Обявяването на сходни детайлности за здравословното положение на настоящ монарх изненада мнозина. А след него от двореца обявиха, че няма да дават постоянно информация по какъв начин върви лекуване на краля. Но това не значи, че той ще се скрие напълно от общността и няма да приказва за болестта си.

И го направи още в края на предходната седмица, когато в формалните профили на кралското семейство в обществените мрежи бе оповестено първото публично изказване на крал Чарлз след оповестяването на диагнозата му. То бе съпроводено с негова фотография в компанията на медици.

" Искам да изразя моите най-сърдечни благодарности за известията с поддръжка и положителни пожелания, които получих в последните дни ", стартира кралят. " Както всички, наранени от рака знаят, толкоз позитивни мисли основават нужния комфорт и окуражаване ", се споделя още в посланието.

Крал Чарлз смята за " окуражаващо " това, че шерването на неговата диагноза е помогнало за поощряване на публичното схващане, както и за разпространение на организациите, които поддържат болните от рак и техните фамилии - както на Острова, по този начин и по целия свят. И добавя, че с помощта на персоналния си опит в последно време възхищението му към тяхната " неуморна грижа и отдаденост " е още по-голямо.

Часове след разпространението на първите думи на монарха след диагнозата, той се появи и за пръв път на обществено място. За последно го видяхме при изписването му от лондонската болница преди дни, а в неделя, 11 февруари, той и Камила Паркър посетиха работа в църквата Света Мария Магдалена в имението Сандрингам, където кралската двойка живее, написа CNN

Крал Чарлз и брачната половинка му демонстрираха положително въодушевление и помахаха на публицистите, а след службата се прибраха назад вкъщи. Не е ясно по кое време още веднъж ще забележим монарха и при какви условия, тъй като всичките му публични задължения са прекратени, само че сме сигурни, че той ще продължи своята задача да поддържа всички заболели от рак, тъкмо както всички поддържат него сега.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР