От няколко дни всички говорят, че Никол Станкулова е бременна

...
От няколко дни всички говорят, че Никол Станкулова е бременна
Коментари Харесай

Никол Станкулова бременна за второ?

 От няколко дни всички приказват, че Никол Станкулова е бременна с второто дете. Причината за това изказване е, че синоптичката на Нова телевизия в последно време съмнително се е наляла в бюста, който другояче бе един от най-малките в родния ефир даже и откакто притежателката му си постави силикон преди време.

Освен това тя върви с все по-широки облекла и с това поражда подозрения, че е в очакване на бебе.

Ако се окажат правилни слуховете, че хубавата водеща на прогнозата за времето е бременна, двете й деца ще имат тъкмо 3 години разлика. Момиченцето, с което Никол подари своя фаворит Теодор Минев, пристигна на бял свят на 11 ноември 2018 година – празника на Свети Мина. Майката кръсти детето Теа – на баща му, който е наследник на банкера Цеко Минев.

Съдейки по типа на Никол сега, второто бебе също най-вероятно ще пристигна на бял свят в края на есента, тъй че рождените дни на двете деца ще са на близки дати, написа " Уикенд ".

През цялото време на първата си бременност Станкулова отхвърляше да приказва за бебето, което чака. В обществените мрежи тя публикуваше остарели фотоси, които заблуждаваха, че може и да не е бременна. По малкия екран пък се появяваше в необятни рокли, които скриваха измененията във фигурата й.

Това не беше мъчно, защото Никол до последно остана стройна и слаба и единствено наедрялото й коремче можеше да издаде, че скоро ще става майка. Но под необятните рокли то едвам се забелязваше, а когато към този момент нямаше по какъв начин да се скрие, синоптичката слезе от екран.

Дори когато бебето се роди, майката резервира в общественото пространство цялостно безмълвие по тематиката, като и до през днешния ден не е посочила фотография на своята дъщеричка. Само на първия й рожден ден си разреши да показа своето неспокойствие с думите:  " 1 година! Дори не бях подозирала какъв брой е мощна майчината любов, колкото и тривиално да звучи! Година, в която всичко друго някак мина на назад във времето! Благодарна съм за всяка една минута от тази година! Всички, които чакате точния миг за дете - не чакайте, просто не знаете какво пропускате ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР