От няколко дни всички дечица вече са по домовете си

...
От няколко дни всички дечица вече са по домовете си
Коментари Харесай

Спайдърмен се появи в наш голям град, мести коли с лекота СНИМКИ

От няколко дни всички дечица към този момент са по домовете си и методите за занимания са по-ограничени от тези в яслите, детските градини и центрове. Все отново изобретателна концепция в Плевен съумява да промени това, както и да развесели възрастните, написа

Мъж или жена, в костюм на обичания на мнозина воин на Марвел - Спайдърмен, демонстрира своите "способности " на улица в града.



На фрагментите, снимани от Кики Бочева през вчерашния ден, се вижда по какъв начин Спайди бута кола с лекост, а след това съумява да я дърпа благодарение на въже.

Мнозина консуматори се подиграват на въпросния мъж и упрекват "локдауна " за проблемите му. Други обаче го поздравяват за дейностите му.



"Еее доста крепко. Трябва да има такива хора, които вършат усмивки. Стига към този момент единствено негативизъм. Супер си е индивида. ", отбелязва Силвия.

В мненията въпреки всичко се прецизира, че това е самодейност на ДГ "Снежанка ", ориентирана към децата, които сега са у дома. Дано концепцията стигне до повече дечица и да ги зарадва, в случай че не и натрупалият към този момент сняг също може да помогне.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР