От няколко дни в онлайн пространството се разпространяват интервюта, в

...
От няколко дни в онлайн пространството се разпространяват интервюта, в
Коментари Харесай

Замесиха лица от Нова ТВ в хитра измама за много пари

 От няколко дни в онлайн пространството се популяризират изявленията, в които водещи и кореспонденти на Нова телевизия описват за съвсем магичните качества на артикул за намаляване. Към тях има и линк за закупуване на въпросната хранителна добавка.

Оказва се, че екипът даже не е чувал за тези артикули.

Преди няколко дни Ина Гълъбова, дълготраен парламентарен кореспондент в Новините на Нова, схваща, че неотдавна правила изявление дружно с диетолог. Двамата разискали магичния резултат на артикул за намаляване. С дребната детайлност, че Ина не знае за това. " Моят облик просто е изрязан дружно с микрофона на Нова и е комплициран на тази реклама ", сподели тя.

Рекламата в действителност е под формата на уебсайт, имитиращ този на Нова телевизия. А единственото наличие на по този начин наречения уебсайт е подправеното изявление, направеното от Ина.

Друг артикул, само че също за намаляване пък бил придал смисъл в живота на Аделина Радева. Водещата на утринния блок " Здравей, България " даже щяла да бъде съдена от диетолози, тъй като разгласила по какъв начин отслабнала с помощта на шейк.

" Приятелка ми изпрати линк към това изявление, което в никакъв случай не съм давала. Има гръмко заглавие, че съм осъдила диетолозите, които оферират здравословен метод на живот и умерено хранене, тъй като нямам доверие нито в гимнастиката, нито във физическите извършения, нито в здравословното хранене, само че имам вяра в този артикул. Обяснява се какъв брой кг съм отслабнала единствено в границите на един месец ", описа Аделина.

" Ние, като кореспонденти и като лица на Нова телевизия, не можем да вършим реклами. Може би елементарният фен не си дава сметка за сходно нещо. Подобни артикули в никакъв случай не съм употребила, не считам да употребявам или пък да популяризирам ", разясни Ина Гълъбова. Но до момента в който в измисленото изявление, което дава Аделина, участва само тя, изявлението, което прави Ина има и различен човек.

Под заглавието " От дебеланка в анорескичка единствено за 30 дни ", доктор Алания Цветкова, диетолог от софийска болница, акцентира безбройните качества на хапчета за намаляване. " Лекар с такова име не работи и в никакъв случай не е работил в нашата болница. Бях изумена и ядосана. Грозна машинация, опит да се подведат пациентите ", сподели още доктор Анна Савчева, притежател на МБАЛ " Вита ".

По думите й в никакъв случай не са имали практиката да популяризират съответни артикули. " Всички тези артикули подлежат на надзор, на лицензиране и техния състав и строго следен. Така че закупуването на такава стока с неразбираем генезис, неразбираем състав може да крие съществени опасности за здравето на хората ", сподели още Савчева. За по-лесен достъп подправените уеб сайтове основали директен бутон за достъп до страницата на артикул със подозрителен генезис на цена от 69 лв..

Има и мнения. От несъществуващи, само че удовлетворени клиенти. Домейните на тази компания, демонстрират ни от асоциация " Активни консуматори ", са регистрирани в Панама. Със сигурност обаче имало и български сътрудник, който основава подправените изявленията и евентуално поддържа склад в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР