От няколко дни упорито се говори как трябва да се

...
От няколко дни упорито се говори как трябва да се
Коментари Харесай

Костадинов: Радев протака процедурата с мандатите, за да даде още малко време на престъпния кабинет

„ От няколко дни настойчиво се приказва по какъв начин би трябвало да се върнат част от ограниченията, свързани с  ковид, които бяха отстранени благодапение на “Възраждане ” и на част от българските жители ”, съобщи Костадин Костадинов на брифинг в Народното събрание.
Той бе безапелационен, че няма да допусне въвеждането на ограничения, ограничаващи разпространяването на вируса.

Лидерът на „ Възраждане ” се обърна и към президента с Радев с зов бъдещото служебно държавно управление също да не вкарва ограничения против Коронавирус 19.

„ Направят ли тази неточност, ще дадат опция на „ Възраждане ” да завоюва изборите не с 22 %, а с 52. Ние обаче нямаме интерес в обстановка, в която страната ни безусловно се разпада по шевовете поради безумното управническо държание  на ръководещите ”, съобщи той.

Костадинов уточни, че на следващия ден „ Възраждане ” ще проведат съвещания при президента Радев по отношение на опциите за сформиране на държавно управление в границите на това Народно заседание.

„ Процедурата по разпределяне на мандатите и тази нечувана втора серия от съвещания имат една-единствена цел и тя е да се протака процедурата, с цел да се даде още малко време на незаконния кабинет, както  и да се даде късмет на хората, които сега са в ръководещото болшинство да се опитат да сглобят някаква коалиция вид Франкенщайн ”, безапелационен бе  Костадинов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР