От няколко дни собствениците на Нова телевизия Кирил и Георги

...
От няколко дни собствениците на Нова телевизия Кирил и Георги
Коментари Харесай

Скандал! Нечисти интереси прозират зад атаката срещу братя Домусчиеви

От няколко дни притежателите на Нова телевизия Кирил и Георги Домусчиеви са обект на невиждана медийна офанзива и са упреквани в налагане на цензура.

БЛИЦ научи какво се крие зад манипулативната офанзива, която цели да урони престижа на предприемачите.

Естествено, става дума за доста милиони. От два самостоятелни източника медията ни разбра, че босът на "Дарик радио " Радосвет Радев и доведения му наследник Христо Христов, се пробват да лапнат съвсем 12 милиона лв. за своите 30% от "Нетинфо ", които желали да получат Домусчиеви.

Финансовите резултати обаче демонстрират, че още от самото си основаване "Нетинфо " колкото да крета откъм бюджет, без значение че в групировката са включени могъщите онлайн платформи "Vbox " и "Abv ", които за златна мина за придобиване на пари от реклами.

Удивително е по какъв начин с голямата поддръжка на Нова телевизия за обезпечаване на рекламен пазар, "Нетинфо " акумулира загуби.

Една от вероятните аргументи за това е посредственото ръководство на Христо Христов, който гледал безгрижно на служебните си отговорности.

Доведеният наследник на Радосвет Радев не си давал доста напън и идвал за по час, час и половина на работа, едвам отбие номера. Това обаче напълно не му пречи да прибира галактическа заплата, а "пчеличките " да получават жълти стотинки и да бъдат държани на минимална работна заплата.

Наши източници разкриха, че откакто братя Домусчиеви са отказали да извадят големите средства за 30% на "Нетинфо ", са станали обект на офанзива от миноритарния акционер.

Първоначално той подписал освобождението на журналиста от "Гонг " Николай Александров, само че очевидно по-късно е усетил, че може да се възползва от обстановката, и ненадейно го отбрани с "революционна " позиция, която пусна зад тила на сътрудниците си в уеб страницата на "Гонг ", съвсем като хакер.

От Нова тв през вчерашния ден реагираха стремително с позиция, която изрично оборва неговите изказвания. Не е изключено в околните дни братя Домусчиеви да бъдат атакувани с нови компромати, само че за всички към този момент е ясно кой ще е първоизточникът им.

Екип на БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР