От няколко дни новата песен „Нека ми е зле“ на

...
От няколко дни новата песен „Нека ми е зле“ на
Коментари Харесай

Стефани разбива с „Нека ми е зле“, Пайнера я следи под лупа

От няколко дни новата ария „ Нека ми е зле “ на фолк дивата Стефани събира овациите на почитателите й в музикалните канали, където събра над 150 000 гледания за негативно време. Впечатлен от изявите на звездата е и шефът на „ Пайнер “ инж. Митко Димитров.

Това е второто парче на гласовитата изпълнителка от началото на 2019г., след феноменалния триумф на „ Микс 2019 “. Песента „ Нека ми е зле “ е издържана в типичните за жанра рими, а видеото снимано стилно и без непотребни искания. Сценаристи и режисьор на клипа е Павел Симеонов. Музиката е на Стефани, а за текста й оказва помощ Петя Радева.

След премиерата на „ Нека ми е зле “ почитателите на Стефани избухнаха с безчет мнения.

„ Песента е бомба! Браво Стефани! “, „ Супер парче! Стефани бъди по-продуктивна, с цел да ни радваш нас - твоите почитатели “, „ Стефи бързичко отиди в Пайнер, там ти е мястото “, гласят дребна част от постовете. Не е изключено Стефани да подпише контракт с музикалния колос „ Пайнер “, шушукат хора от музикалните среди. Митко Димитров я следва в обществените мрежи и явно е впечатлен от опциите на изпълнителка.

Скоро Стефани е получила оферта да стане част от Adamand Records – музикалната компания на Криско. Засега певицата не е дала отговор и обмисля решението си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР