От няколко дни насам се носят слухове, че поп певицата

...
От няколко дни насам се носят слухове, че поп певицата
Коментари Харесай

Ето го тайнствения мъж, с когото Дара замени Папи Ханс...

От няколко дни насам се носят клюки, че поп певицата Дара има ново гадже, което й е помогнало да преживее раздялата с Папи Ханс, написа HotArena.

Изпълнителката на „ К‘во не чу “ беше пуснала и фотос с загадъчен мъж в обществената мрежа Инстаграм, само че откогато медиите разнесоха фрагмента и писаха, че той е новият й обичан, тя неотложно го изтри от профила си.

Близки от обкръжението на хубавицата издадоха, че момчето от въпросната фотография е хип-хоп DJ от групировката „ Dope Zoo ” и се споделя Живко Гичев. В неговото място в обществените мрежи също се натъкнахме на друго фото, на което двамата с Дара театралничат в студиото.

Приятелите им са безапелационни, че двамата се познават от дълго време и нещото, което ги свързва, е музиката. Ако са съумели да станат двойка, биха изненадали и тях самите, защото на този стадий не афиширали пред никого други връзки, с изключение на професионалните им такива. Ако са стигали до интимности, най-вероятно това е било за малко.

Подозрително е обаче, че Дара изтри фотографията си с Живко. В профила й останаха единствено тези, на които е с Папи Ханс, макар че са направени откакто оповестиха обществено, че са се разделили и няма метод още веднъж да се съберат.





Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР