От няколко дни насам Realme активно дразни потребителите със слухове

...
От няколко дни насам Realme активно дразни потребителите със слухове
Коментари Харесай

Realme внезапно обяви глобалната дата на излизане на пазара на серията Realme 12 Pro и това е 29-ти януари

От няколко дни насам Realme интензивно нервира потребителите със клюки за идната серия Realme 12 Pro. Но до момента не се знаеше нищо за датата на показване на смарт телефоните, можехме единствено да допускаме. Но в този момент и това се случи: компанията публично разгласи датата на анонса и това е 29-ти януари.

Основният акцент на смарт телефоните ще бъде техният дизайн, който съгласно компанията е създаден взаимно с дизайнера Оливие Савео. Смартфоните ще бъдат направени от екокожа в присъщите за компанията сини (Submarine Blue) и бежови (Navigator Beige) разновидности. Освен това 12 Pro+ ще се предлага и в червен цвят Explorer Red.

Realme 12 Pro duo ще разполага с 6,7-инчов AMOLED екран с извити ръбове, FHD+ резолюция и 120Hz периодичност на освежаване. Очаква се и двете устройства да работят с Android 14, с фирмената среда Realme UI 5, както видяхме в скорошно видео, и ще имат датчик за пръстови отпечатъци под екрана

От позиция на трендовете, през 2024 година, устройствата ще получат ненадминати камери. Постерът с датата на излизане на пазара, оповестен от марката, дава визия за Realme 12 Pro+, оборудван с перископна телефото камера. Брандът също по този начин удостовери, че серията 12 Pro ще бъде оборудвана с 50-мегапикселовия датчик Sony IMX890.

Остават две седмици до представянето на смарт телефоните и към този момент знаем съвсем всичко за техните характерности. Сигурни сме, че смарт телефоните ще се радват на голям триумф, както беше със серията Realme 11 Pro.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР