От няколко дни медиите гърмят за изцепките на Емрах Стораро,

...
От няколко дни медиите гърмят за изцепките на Емрах Стораро,
Коментари Харесай

Докога ще правим звезди неграмотни люде?

От няколко дни медиите гърмят за изцепките на Емрах Стораро, който оплю своите сътрудници в най-новата обществена мрежа “Тредс ”. Фолкаджията написа, че Азис, Меди и Галин са гейове.

„ Azis,, medi I galin sa pederasi ”, избълва необразовано по-малкият наследник на Тони Стораро. А почитателите на чалга артистите напряко го попиляха с обиди в мненията си на скандалното му изявление. Малко по-късно младежът се усети, че е сгафил и излъга, че сякаш профилът му е бил хакнат. 

Всъщност правописът на Емрах потвърждава, че изобщо не е бил откраднат, тъй като от остарели изявления на младежа се вижда, че написа тъкмо толкоз необразовано, колкото и в скандалните постове, видя Lupa.bg. 

Докато брат му Фики обира овациите с положително образование и грамотни постове, то Емрах му постоянно копае дъното с простотии. Въпросът е за какво вършим такива хора " звезди "?

21-годишният юноша постоянно се хвали със скъпите си коли и високите скорости, които развива по родните пътища. Младежът прибира 4-цифрени възнаграждения за своите участия, а доста грамотни, образовани и възпитани българи се трудят по цялостен месец за мижави 1000 лв.. 

Учителите, дали тапия за приключено приблизително образование на Емрах, умерено могат да скъсат своите, тъй като очевидно не са го научили на нищо. Грамотността на най-малкия Стораро е на равнище второкласник, че дори и по-зле. 

Синът на Софи Маринова също не му отстъпва по просветеност. И не, не става въпрос за по-сложни думи или запетайки, а за брутални неналичия. Двамата младежи постоянно вървят да " кОпуват ", съжЕляват ", " танцИор ", а множественото число за тях постоянно приключва на " Й ".

 
 

 
 
 
 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР