От няколко дни Ким Кардашиян поздравява българските зрители в ефира

...
От няколко дни Ким Кардашиян поздравява българските зрители в ефира
Коментари Харесай

Ким Кардашиян идва в България?

От няколко дни Ким Кардашиян поздравява българските фенове в ефира на NOVA. Мистериозното видео загатва за идна среща и всички си задават въпроса дали международната звезда възнамерява огромна изненада за феновет е си в България.

Сензацията Ким Кардашиян набра огромна известност през 2007 година, когато в медийното пространство изтече циничен клип с нейно присъединяване, а малко по-късно започва, трансформиралото се в голям шлагер по целия свят, риалити шоу „ Животът на Кардашиян “ .

През  последните години Ким съумява да се утвърди като фешън икона и сполучлива бизнес дама. Останалите сестри от огромното семейство Кардашиян – Кортни, Клоуи, Кендал и Кайли също могат да се похвалят с колосално въздействие и блестящо наличие в обществените мрежи. След един от най-кратките бракове в американския шоубизнес, през 2014 година Ким се омъжва за рапъра Кание Уест, от който има 3 деца и чака четвърто тази година от сурогатна майка.

Каква ли изненада е подготвила Ким за българските си фенове, през днешния ден се питаха и в “. А Гала загатна, че може би точно тя ще е идващият гост-панелист в предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР