От няколко дни една от най-обсъжданите поп фолк изпълнителки е

...
От няколко дни една от най-обсъжданите поп фолк изпълнителки е
Коментари Харесай

Диона след ареста: Не знаете нищо за мен!

От няколко дни една от най-обсъжданите поп фолк изпълнителки е Диона, а повода за това е карцерът й, видя kliuki.ws. Изпълнителката беше задържана в дребните часове на нощта във вторник, когато беше хваната да кара под въздействието на неразрешени вещества.

Диона даде позитивен тест за кокаин и беше отведена в Шесто районно управление (на МВР), само че беше пусната под гаранция от 5000 лев, откакто и е взета кръвна проба. Феновете на поп фолк изпълнителката незабавно я жигосаха в обществените мрежи, а тя побърза да се оправдае „ със здравословното си положение ”.

Диона качи стори в формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм, в което показа, че е „ съдействала на органите на реда, както е редно ” и е „ понесла отговорност за обвиняването, което й е било отправено ”.

„ Не бързайте да заклеймявате, съдите и обвинявате. Не знаете доста неща за персоналния ми живот, за здравословното ми положение, за мен като цяло ”, оправдава се поп фолк изпълнителката за позитивния тест за кокаин, който даде във вторник, връщайки се от Стара Загора.

Преди ден Диона показа, че не е вземала неразрешени субстанции, а антивирусни препарати, тъй като снимала клип, в който била леко облечена, и й било студено. А каква е истината, ще се разбере доста скоро…

 диона

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР