От няколко дни българските потребители търсещи п*рно в интернет са

...
От няколко дни българските потребители търсещи п*рно в интернет са
Коментари Харесай

Внимание, Момчета! Нова Брутална Измама Залива България! Ужас! Удрят Ни Глоба За Гледане На

От няколко дни българските консуматори търсещи п*рно в интернет са застрашени от нова интернет машинация. След зареждане на п*рнографското наличие, върху десктопа или екрана на устройството се появява известие на неприятен български език, което гласи, че са уличени за гледане на материали с педофилия и принуждение, съобщи bTV.

Съобщението споделя още, че потребителите би трябвало да платят на Министерство на вътрешните работи сума от 40 лева по платформата за електронно разплащане „ Уеб мъни ”. Ако не преведете парите, даденият консуматор ще бъде задържан от мобилна група на Министерство на вътрешните работи. Поне 30 души са повярвали и са платили сумата.

Британската компания за електронно разплащане към този момент са блокирали четири портфейла, събиращи пари от гузни консуматори, и проверяват кой ги е записал. Българските им сътрудници стопираха услугата у нас.

Според специалисти в тази ситуация даже не е нужна антивирусна стратегия. При актуализирани операционни системи, тези рискови уеб сайтове не се зареждат.

От ГДБОП потвърдиха, че проверяват фишинг офанзива, пристигнала от страна отвън Европейски Съюз.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР