От няколко часа в Антакия спасители се опитват да стигнат

...
От няколко часа в Антакия спасители се опитват да стигнат
Коментари Харесай

Специалните пратеници на bTV в Антакия следят спасителна операция


От няколко часа в Антакия спасители се пробват да стигнат до хора, затрупани под рухнала постройка. Специалните пратеници на bTV Гергана Венкова и Явор Владимиров наблюдават избавителната интервенция.

Екипите са подготвили и носилка, с която да доближат до дамата, чийто глас се чува от вътрешната страна. Малко по-рано дамата отговаряше, че е дружно с още двама души. Към момента се знае, че има една жена под руините на постройката. Вътре съумяха да влязат и китайските спасители.

От време на време се резервира безмълвие. Жената е призована на турски да отговори. Настъпва наслада, тъй като очевидно от вътрешната страна спасителите чуват нейния глас. Тежка техника се включи в спасяването на тази жена.

Има и кола за спешна помощ, събрали са се и доста хора, които евентуално са познати и близки на дамата. Тежко е всичко това и е впечатляваща съпричастността, с която хората реагират на лъча вяра, който идва отдолу под бетона.

В Антакия има и спасители от Съединени американски щати, там имаше и българи, които съумяха да извадят бебе отдолу под руините. Повече от 150 часа след трусовете, към момента има вяра да бъдат открити хора отдолу под руините.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР