От НСО скочиха – едва отърваха родни депутати. Цветущите обръщения

...
От НСО скочиха – едва отърваха родни депутати. Цветущите обръщения
Коментари Харесай

НСО скочиха: Едва отърваха депутати след звучните „мухльо“ и „пияницо“

От НСО скочиха – едвам отърваха родни депутати. Цветущите обръщения „ шушумига “ и „ пияницо “ звучно огласиха коридорите на Народното събрание.

Трагикомичната сцена се разигра на финала на последния работен ден на 50-тото Народно заседание. Малко преди народните представители да излязат във почивка, те за следващ път дадоха заслужен образец за обществото.

Спорът започва Пейков, който назова собствен сътрудник от „ Възраждане “ „ шушумига “. Започна словесна борба, а от залата излязоха и още депутати.

НСО скочиха: Едва отърваха депутати след звучните „ шушумига “ и „ пияницо “ (ВИДЕО) 16.08.24 16:52 Тест за холестерол може разкрие рак на черния дроб 16.08.24 16:48 СПАСИ ЖИВОТ! Карайте с тъмни очила и не надувайте климатика в колата 16.08.24 16:24 Първата задача на Марк Рюте като нов началник на НАТО е обвързвана с България 16.08.24 16:17 ИЗВЪНРЕДНО!: Румен Гайтански – Вълка се съобщи 16.08.24 16:04

„ Аз съм приключил повече патриотична работа от цялата ви групичка “, отвърна го Манол Пейков.

Последва коментар от съперниците му, които постоянно прокарват концепцията, че депутатът от ПП-ДБ върви в Народното събрание в нетрезво положение:

„ Ей пияницо! Пак се е напил “.

До физическа разпра не се стигна, защото гардове на Националната работа за защита (НСО) бяха сред двете групи депутати.

SafeNews напомня, че през днешния ден беше финален работен ден на 50-то Народно събрание преди ваканцията. Депутатите ще изслушат служебния министър на енергетиката Владимир Малинов за построяването на складове за непрекъснато предпазване на отработеното ядрено гориво от АЕЦ „ Козлодуй “ и на рискови радиоактивни боклуци на територията на България.

В дневния ред влязоха също първото гласоподаване на промени в Закона за гражданската регистрация, внесени от групата на „ Възраждане “. С тях се предлага нарочна комисия да прави инспекция на място за действителното обитаване на парцела и броя на жителите му, като при нарушение на законовите условия регистрацията ще се отхвърля.

 

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР