От новия корпоративен данък близо 350 млн. лв. ще влязат

...
От новия корпоративен данък близо 350 млн. лв. ще влязат
Коментари Харесай

Кирил Петков не вижда бъдещето на парламента, ако не се приеме новата Конституция

От новия корпоративен налог близо 350 млн. лева ще влязат в бюджета. Това съобщи пред БТВ съпредседателят на " ". 

Петков разяснява и заделените средства за просвета, за здраве, за протонния център и за центъра по киберсигурност, който да управлява и следи хакерските атаки.

" Нефинансирането на културата ни е довело до ситуацията в този момент, разяснява и добави, че тази година ще има рекорден бюджет за бранша. "

С ресторантьорите направихме договорка - изсветлявате бранша, с цел да има баланс. С неиздаването на касовите бележки, всеки българин ще става проверяващ, сподели още той. 

" Влизането в Шенген по въздушна граница е добра вест. Според него част от пазещите на Дунав би трябвало да бъдат преразпределени на границата с Турция, с цел да има подсилване. "

Ако не бъде изменена Конституцията, не виждам бъдеще за Народното събрание, освен на един човек. Според съпредседателя на Политическа партия съдиите би трябвало да са изцяло самостоятелни, а над основния прокурор да не е " единствено Господ ". 

Петков добави, че всеки един глас за конституционните промени има значение - парламентарните групи трябвало да гласоподават в консенсус. Има противоречиви текстове в Конституцията, само че не са в частта за правосъдната промяна, а в частта за служебния кабинет, уточни някогашният министър председател. Той желае да има лимитирани кой да бъде длъжностен министър-председател в един длъжностен кабинет. 

Петков заяви, че няма да допусне котки в чували за регулаторите:  " Движение за права и свободи няма да получи 1/3 от местата в регулаторите ", добави Петков. 

Той даде обещание на гласоподавателите на ПП-ДБ, в случай че някои човек, който няма моралните качества за длъжността, няма да го поддържат. 

добави, че фигурите на Паметника на Съветската войска ще бъдат свалени, възобновени и ще бъдат сложени на друго място в София и хората ще могат да ги видят.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР