От нови избори ще спечели Възраждане, ние – не, ГЕРБ

...
От нови избори ще спечели Възраждане, ние – не, ГЕРБ
Коментари Харесай

Защо ПП играе за Възраждане? Кандидат-премиерът Денков: Ние ще падаме, Костадинов ще расте

" От нови избори ще завоюва Възраждане, ние – не, ГЕРБ и Движение за права и свободи ще запазят електората си, за Българска социалистическа партия не знам ”, разяснява кандидат-премиерът на Продължаваме промяната и някогашен заместник-министър в кабинета Борисов 2  Николай Денков – индивидът, който създаде самичък себе си в учен, до момента в който беше министър на образованието в държавното управление Петков – Нинова.

В същото изказване пред България он еър, който споделя че е предложил " относително добър ” министерски състав, твърди, че ще се върви на нови избори , тъй като макар 90-процентното припокриване на стратегиите на неговата партия и първата политическа мощ, нямало по какъв начин да се поддържа държавно управление на ГЕРБ.

От казаното от Денков следва, че Политическа партия е подготвена да загуби, с цел да завоюва Възраждане. Апропо, и в този момент Продължаваме промяната и партията на Костадинов са на процедура изравнени – депутатите на Денков и Петков, които имат обща нищо неправеща, само че обилно финансирана неправителствена организация, са 38, а на Възраждане са единствено с един по-малко – 37.

Щом самият професор твърди, че няма да завоюва, т.е. ще загуби на изборите, а Костадиновата групировка ще пораства, значи упорството на Политическа партия е игра в интерес на проруската партия от Варна.

Политическа партия имаше 67 депутати в 47-ото, 53 в 48-ото и в този момент има 38 в 49-ото Народно заседание. При опазване на този декаданс, нещата наподобяват безрадостно за Промяната , както нейният представител, човек с научни трофеи сигурно също е пресметнал.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР