От ноември усилено се говори, че Глория ще става баба,

...
От ноември усилено се говори, че Глория ще става баба,
Коментари Харесай

Вижте дъщерята на Глория - красива в напреднала бременност

От ноември интензивно се приказва, че Глория ще става баба, и щерка ѝ Симона Загорова най-накрая удостовери новината, написа Woman.bg. Младата певица употребява най-семейния празник Коледа да покаже огромния си стомах и да разгласи, че ще става майка за първи път.

Глория незабавно показа поста на дъщеря си и показа, че е доста щастлива на инат на слуховете, че не се схваща със зетя Дани Милушев. Връзката сред него и Симона е единствено от близо година, само че очевидно е задоволително мощна, с цел да станат двамата родители за първи път.

Двамата прекараха първия локдаун през април, консумирайки любовта си, а през лятото Симона бе неразделно до Даниел, който работеше като сервитьор в Слънчев бряг. Даниел Милушев е трябвало да стане служител на реда, само че зарязал униформата и през лятото работеше в известно заведение в Слънчев бряг. През есента Загорова го срещна с татко си, който от години живее в Скандинавия.

Симона е единствено на 24 години, а Глория ще гушне първо внуче едвам на 47 години, в случай че се има вяра на публично посочената ѝ възраст.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР