От незапомнени времена хората знаят, че името влияе върху съдбата

...
От незапомнени времена хората знаят, че името влияе върху съдбата
Коментари Харесай

3-те най-силни женски имена от всички

От незапомнени времена хората знаят, че името въздейства върху ориста на човек. Както демонстрира историята, най-често мощните дами могат се отличават с избрани имена. Те са мъдри, мощни духом, способни да изградят живота си и фамилиите си със своите дейности.

Това са доста работливи и прелестни дами, които са образец за мнозина. В актуалния свят физическата мощ към този момент е минала на назад във времето. Успехът се реализира от хора, които имат мощ на мозъка. Самоуверени, непрекъснато учещи се,  способни редовно да се движат към задачата.

Ето кои са трите най-силни женски имена:

1. Името Александра значи защитница

Александра е древногръцко име. Което се превежда като бранител на хората, самоуверен. От самото детство Александрите имат могъщ темперамент, обичат да командват. Те са малко срамежливи, само че обичат, когато им обръщат внимание.

Те порастват като мощни, уверени в себе си дами. Жените с името Александра правят страхотна работа като водачи. Обичат и знаят по какъв начин да се учат, редовно реализират задачите си. В зрелост те могат да бъдат непредсказуеми. Обичат да бъдат дейни.

Предпочитат да не седят на едно място. Именно те са тези, които дефинират темпото на успеваемост в групата, от която са част. За тези дами е доста хармонично и мотовиращо да бъдат бранители на слабите.

2. Името Валерия значи здраво здраве

Латинското име Валерия е доста мелодично. Превежда се като положително здраве, мощна. Момичетата с това име имат неповторими черти на характера.

Те са обективни, почтени, волеви, самодостатъчни хора. Често много образовани, обичат да четат, многостранни персони, които обичат да се развиват.

Говорят грамотно, отличават се с сладкодумство. В същото време мнозина имат вяра, че тяхната другарка Валерия  е притежтел на комплициран темперамент. Понякога са капризни, непредсказуеми за другите.

Валериите не вършат взаимни отстъпки, когато не желаят нещо. Валерия е обективна към другите и изисква сходно отношение към себе си. Изключат ли ви от листата си с другари, е един път вечно. Валерия счита за под достолепието си да поддържа връзка с човек, който е опетнил репутацията си.

3. Името Таня – принцеса с огромна хубост

Таня (Татяна) може да се преведе като повелителка. Това е древноримското име от рода Татия. Буквално можете да го преведете като „ дама от клана Татия “.

Тези дами имат огромно самочувствие. Отличават се с преданост и заложби на водач. Още в детството Таня интензивно поддържа връзка в група от хора и постоянно става неин водач. За порасналите дами с това име е особено спокойствието.

Колкото по-възрастна е Татяна, толкоз повече егоизъм и вътрешна естетика има. В същото време те не харесват сходни качества в другите хора. Те се отнасят добре към хората с съответна оценка за себе си.

И въпреки да са доста мощни, това не значи, че дамите с име Таня са длъжни да вършат всичко сами без мъже. Напротив, мощните дами имат задоволително мъдрост, с цел да управляват мъжете съгласно своите ползи.

Често главното оръжие на тази жена е нежността, мекотата, слабостта, които тя умишлено показва. Но във всяка сериозна обстановка една мощна жена може, с изключение на всичко друго, да разчита на себе си. Това е ключът към техния сполучлив живот.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР