От Нейт Реймънд(Ройтерс) – Федерален апелативен съд в събота разреши

...
От Нейт Реймънд(Ройтерс) – Федерален апелативен съд в събота разреши
Коментари Харесай

Апелативният съд на САЩ попречи на Калифорния да забрани оръжията на повечето обществени места

От Нейт Реймънд

(Ройтерс) – Федерален апелативен съд в събота позволи решението на арбитър, което не разрешава на Калифорния да ползва нов закон който не разрешава носенето на оръжие на множеството публични места на съображение, че е противоконституционен, с цел да влезе в действие.

9-ти областен апелативен съд на Съединени американски щати анулира заповед на друг 9-ти областен състав от седмица по-рано, която спря възбрана, издадена от арбитър, който заключи, че законът на ръководения от демократите щат нарушава правото на жителите да държат и носят оръжие според втората корекция на конституцията на Съединени американски щати.

Заповедта от предходната седмица краткотрайно отсрочи възбраната и разреши на закона да влезе в действие на 1 януари. Групи за права върху оръжията по-късно желаеха от 9-та окръг да преразгледа и в събота друг състав от съдии анулира заповедта, спряла разпореждането.

" Така че хитростта на политиците Втората корекция е спряна към този момент ", C.D. Мишел, юрист на групите за правата на оръжията, сподели в изявлени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР