От нея могат да се възползват и малките и средни

...
От нея могат да се възползват и малките и средни
Коментари Харесай

Microsoft разширява платената поддръжка на Windows 7

От нея могат да се възползват и дребните и междинни бизнеси

Бизнес потребителите на Windows 7 могат да разчитат на платена поддръжка от Microsoft до януари 2023 година (снимка: CCO Public Domain)

Срокът за поддръжка на Windows 7 изтича през януари 2020 година, само че огромните бизнес консуматори могат да разчитат на разширена поддръжка до януари 2023 година, въпреки и против спомагателна такса, разгласи Microsoft още през предходната година. Сега компанията уголемява тази поддръжка и към дребния и междинен бизнес.

Услугата се назовава Windows 7 ESU, което значи „ разширена актуализация на сигурността ”. Потребителите, които желаят да се възползват от нея, ще би трябвало да заплащат за всяко устройство поотделно, като цената на разширената поддръжка ще се усилва с всяка минала година.
още по тематиката
Microsoft оповестява на уеб страницата си, че Windows 7 ESU ще бъде налична за компании от всевъзможен размер – просто би трябвало да платите на Microsoft в точния момент, с цел да продължите да употребявате компютри, основани на Windows 7, без да се притеснявате от проблеми със сигурността.

Продажбите на услугата за разширена поддръжка на Windows 7 за бизнес консуматори ще стартират на 1 декември 2019 година, малко преди да изтече срокът за безплатната поддръжка на системата.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР