От неделя, 19 март, потребителите на стрийминг услугата RTL+ ще

...
От неделя, 19 март, потребителите на стрийминг услугата RTL+ ще
Коментари Харесай

Зверев в документален филм за себе си: Направих много грешки


От неделя, 19 март, потребителите на стрийминг услугата RTL+ ще могат да гледат документалния филм „ Зверев – незавършеното “. Екипът следеше немския тенисист в последната половин година и наблюдава интервала, в който Саша се възвръща след тежката травма.

На 3 юни 2022, по време на полуфинала против Рафаел Надал на Ролан Гарос, Зверев изкълчи глезена си и напусна корта със сълзи на очи.

Именно това е моментът, от който стартира документалният филм. Екипът оператори следва германеца в целия му път на възобновяване. Зрителите ще видят подозренията, страха и несигурността, през които той минава във втората половина на 2022-а.

Във кино лентата, който е с дълготрайност час и половина, се появяват членовете на фамилията на Зверев, както и сътрудници като Доминик Тийм и Новак Джокович. „ Разбира се, че има заплаха да изпаднеш в дупка “ – споделя Тийм, който също пробва да се завърне измежду най-хубавите и изпитва усложнения в това отношение.

Саша не крие, че най-тежко приема обстоятелството, че травмата идва в миг, в който наподобява покрай осъществяване на огромните си цели в тениса. „ Най-големият ми боязън постоянно е бил да не съумея да извърша детските си фантазии. “

Близки другари и родственици описват и много персонални истории, свързани с олимпийския първенец. Включва се и актуалната му другарка София Томала.

В края можем да забележим завръщането на Зверев в мачовете за Купа Дейвис в Хамбург и организирането на първата галавечер на неговата фондация, обвързвана с поддръжка на хората с диабет. „ Контузията ми даде шанса да осъзная, че има още доста неща отвън тениса. Не съм съвършен. Направил съм доста неточности. “

Единственото, което може би ще разочарова феновете, е това, че някои от по-спорните тематики, свързани със Зверев, не са наранени. Такива са бащинството му и обвиняванията в домашно принуждение от някогашната му другарка Олга Шарипова.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР