От не закъсняха и се похвалиха, че президентът на УЕФА

...
От не закъсняха и се похвалиха, че президентът на УЕФА
Коментари Харесай

НЕ ЗАКЪСНЯХА: От БФС се хвалят с Чеферин

От не закъсняха и се похвалиха, че президентът на УЕФА Александър Чеферин е изпратил персонално приветствено писмо до Борислав Михайлов във връзка избора му нов мандат.

" Скъпи господин президент, скъпи Боби, Щастлив съм да Ви поздравя за избирането Ви за президент на Българския футболен съюз на вчерашния ексклузивен конгрес.

В момента, в който още веднъж поемате кормилото на българския футбол, най-искрено Ви искам всичко най-хубаво за новия мандат. Със сигурност неподправената Ви обич към футбола и управническият Ви опит както в националната асоциация, по този начин и на терена, още веднъж ще Ви оказват помощ да разпространявате и развивате футбола в България – и то освен в подтекста на елитния футбол, само че и на равнище всеобщ футбол, детско-юношеско развиване, женски футбол и нови инфраструктурни планове, които в допълнение да подкрепят достъпа до играта и растежа на броя участници в процеса.
свързани новини3710на 21.09.2021
Боби, както подчертах наскоро, УЕФА е напълно на Ваше разположение за всевъзможен тип помощ и поддръжка, която би Ви била нужна по пътя към новото и вълнуващо бъдеще за Българския футболен съюз и българския футбол като цяло ", написа Чеферин в приветствения си адрес.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР