От Националния клуб на привържениците на Левски (НКП) излязоха с

...
От Националния клуб на привържениците на Левски (НКП) излязоха с
Коментари Харесай

НКП на Левски: Клубът не заслужава да бъде управляван от страхливци и лъжци

От Националния клуб на последователите на Левски (НКП) излязоха с обява след изказването на управлението на „ сините “, че идната среща сред мажоритарния притежател на клуба Наско Сираков с НКП и сдружението „ Левски на левскарите “ не може да се организира в по-широк формат и в наличието на доста медии поради сегашните условия на стадион „ Георги Аспарухов “.

Отговорът на НКП не закъсня, като дадоха няколко образеца на провели се срещи при зимни условия с по-голяма численост хора. Организацията добави още, че ще се наеме с намирането на подобаваща зала, в която да участват повече почитатели на Левски и в наличието на медии.

Утрешното събитие е с начален час 10:30 и ще се организира в клубните офиси на Левски, като ще бъде излъчено онлайн от Левски ТВ. На срещата със Сираков ще бъдат по трима представители от НКП и „ Левски на левскарите “.

Пълен текст на обявата на НКП:

„ Лъжците са страхливци и страхливците са лъжци. Или с други думи: Безумните оправдания нямат край!

Зазимяването на стадион Георги Аспарухов е повече от неуместно опрощение на хора, очевадно изпитващи боязън да се изправят очи в очи с Левскарите.

Припомняме на Мажоритаря, че към този момент нееднократно е имало Общи събрания на акционерите, както и срещи с висока посещаемост на стадион Георги Аспарухов, точно при ЗИМНИ УСЛОВИЯ.

През ЯНУАРИ 2020 година в залата на Сектор А се организираха две срещи с В. Божков. На втората участваха над 200 индивида без представителите на медиите, които бяха многочислени.

На 09-ти ФЕВРУАРИ 2022г се организира огромна конференция за акцията " Левски е безконечен " с необятно медийно наличие още веднъж на същото място в СЕКТОР А. Тогава Mажоритарят участва персонално. Разбира се, и тогава наговори куп неща, които след това не извърши.

Тази година, на 1-ви април, при не изключително топло време отново в А Сектор се организира другa среща с към 150 индивида, на която Сираков още веднъж нe дойдe, макар че беше поканен.

След като обаче, съгласно Мажоритаря, на Герена не може да се организира такава среща, ние се наемаме с намирането на подобаваща зала за задачата (достатъчно огромна и добре отоплена), която да наемем, с цел да се организира срещата в единствения логичен формат - пред необятен кръг от Левскари, в наличието на медиите.

Във връзка със декларираната " подготвеност от управлението на ПФК за среща в по-широк кръг ", изпращаме формален мейл до клуба, в който отравяне питане за вероятните дати, дни и часове, на които срещата да се организира.

Ще чакаме с неспокойствие отговора на Мажоритаря, тъй като Левски не заслужава да бъде ръководен от страхливци и лъжци! “.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР