От Национален фен клуб Черно море излязоха със становище по

...
От Национален фен клуб Черно море излязоха със становище по
Коментари Харесай

Феновете на Черно море: Защо егото на някои хора струва повече от здравето на други?

От Национален почитател клуб Черно море излязоха със мнение във връзка санкцията от 6000 лв., която БФС наложи на обичания им клуб след мача с Ботев (Враца).

Поместваме мнението на почитателите на „ моряците “ без редакторска интервенция:

„ Дисциплинарната комисия към БФС разгласи наказванията след 25-ия кръг от шампионата. За голяма изненада, поради извънредно спокойния мач с Ботев (Враца), ПФК Черно море е санкциониран с цели 6000лв! Хиляда от тях са дежурния рекет на БФС за така наречен " обидни и нецензурни викания " - един парадокс, който в тази ситуация не е главния проблем. Ред по ред, четейки решението на комисията, стигаме и до това, че " за несъблюдение на предписание на делегата " клубът ни е осъден с имуществена глоба в размер на 5000 лева!

Вероятно някои от Вас към момента не могат да си обяснят защо разпореждане става въпрос, по тази причина ще създадем и обяснение. През последните месеци и най-много около скандалното преизбиране на Борислав Михайлов за президент на БФС, ние - почитателите на Черно море не сме спирали нито за момент да протестираме против ръководството на въпросния господин. Скандирания на всеки мач, издигане на транспаранти, направа на специфични тениски, всичко в символ на нашето противоречие, на нашето мнение, каквото имаме цялостното право да изразим. На моменти имахме възприятието, че даже сме единствените, които го вършат, а доста други като че ли избраха персоналния интерес на клубовете си, за сметка на общата идея. В неделя се организира общ митинг на варненските почитатели, в който още веднъж взехме ефективно присъединяване. Тогава, както и на мача с Ботев (Враца) издигнаме транспарант с текст " Вън Перуката от БФС ". Същият този транспарант е и повода ПФК Черно море да бъде санкциониран с 5000лв. Още преди началото на дуела, като предизвестие от делегата, което по-скоро наподобява на безспорен опит за налагане на цензура, ръководителят на НФК Черно море Иван Михайлов беше заставен да подпише декларация, че същият този транспарант ще бъде закачен на оградата. Няма по какъв начин да ни наподобява на нещо друго, в случай, че той към този момент е минал през инспекция от полицията, която има право да не го допусне на стадиона. Уви, на него няма нито нецензурни думи, нито неразрешени знаци, нито даже съответни имена, а надлежно и каквато и да е съответна причина да не бъде повдигнат на трибуните. От какво, следователно, е подбудено това " предписание на делегата " и за какво неизпълнението му коства на ПФК Черно море цели 5000 лева? За съпоставяне, за мятане на бомби и ориентиране на сигнална ракета към естествените почитатели на Пирин, Левски е санкциониран с 4000 лева!? Господин Делегат, господа членове на ДК, за какво егото на някои хора коства повече от здравето на други?

Във Перуката от БФС! НФК Черно море$
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР