От National Geographic обявиха историята на коя велика личност ще

...
От National Geographic обявиха историята на коя велика личност ще
Коментари Харесай

За кого ще разказва третият сезон на Геният

От National Geographic оповестиха историята на коя велика персона ще опише третият сезон на сериала „ Гения “, заяви Screen Rant.

Продуцентите на продукцията са избрали това да бъде Мери Шели. Писателката е международно известна с романа си „ Франкенщайн “.

До този миг от сериала са излезели два сезона. Първият разказваше историята на Алберт Айнщайн, а вторият на Пабло Пикасо. Главните функции и в двете продукции бяха изпълнявани от Джефри Ръш и Антонио Бандерас.. Изпълнителен продуцент на сериала е Рон Хауърд.

„ Мери Шели въодушеви редица режисьори със своята история за индивидът, създаващ различен човек посредством науката, правейки най-голямата си неточност. Малко обаче са били осведомени с нейния персонален живот. Малко са осведомени с нейните страхове, нейното творчество, с половите проблеми, с които се е сблъсквала и с доста невероятни персони, които персонално са я вдъхновявали. Мери Шели е тъкмо това, което сериалът търси. Ние обмисляхме дълго разновидността да разкажем историята на жена. Нейните разсъдък, съчувствие и добрина са невероятни “, съобщи Хауърд.

Продукцията по сериала би трябвало да стартира през тази година. Скоро би трябвало да бъде разгласен и избора за основна роля.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР